Telstar, De Graafschap en ‘De Kist’

Telstar, De Graafschap en ‘De Kist’
FOTO : RTV Seaport / Ron Pichel

De wedstrijd tussen Telstar en De Graafschap van 9 september in het Rabobank IJmond Stadion staat opnieuw in het teken van de vriendschapsband die beide supportersgroepen sinds enkele jaren koesteren. Maar er is dit keer meer. Volgende week wordt in Doetinchem het boek ’De Kist’ van Yoeri van den Busken gepresenteerd.

Het levensverhaal van deze trainer is opgetekend door VI-journalist Yoeri van den Busken. Speciaal voor de week van de lancering heeft Voetbal International cadeaudozen uitgebracht. In het ‘kistje van De Kist’ een gesigneerd boek én een flesje Football Culture Bier. Prijs: 25 euro.

Na afloop van de wedstrijd in Velsen-Zuid komt Kistemaker langs om gekochte boeken te signeren. Seizoenkaarthouders van Telstar kunnen vanaf maandag 5 september twee extra kaarten voor deze wedstrijd kopen voor 5 euro per stuk (Oost-tribune) of 8 euro per stuk (West A/F). Kaarten alleen te koop bij het Rabobank IJmond Stadion.