Een frisse en bewolkte Good Vibrations

Een frisse en bewolkte Good Vibrations
Jaap Bakker

Auto Motor Klassiek en Stichting King Cruise presenteren Good Vibrations @ the Beach in IJmuiden. Een evenement voor alle vormen van klassiek vervoer. Amerikaanse klassiekers uit de jaren zestig of een MG B uit 1976, dan wel een Mercedes 500 SEC of Ferrari 308 GTS. Of het nou een Benelli Sei is uit 1976, of een Honda CB450 K1 uit 1969

Maria Pels uit Hilversum organiseerd voor het derde jaar deze oldtimer meeting, mede door meerdere evenementen in Noord-Holland was de opkomst niet zoals verwacht.

Ook is er de wekelijkse braderie die gezamelijk met de Oldtimers een mix zouden moeten vormen maar door de lage opkomst van oldtimers kwam dit niet helemaal tot zijn recht.Juist vandaag laat de zon het afweten en begint de meeting fris vergeleken met de afgelopen dagen. De liefde voor oldtimers en vooral de Amerikaanse zit bij Maria heel diep. Voor mij is er niets mooiers dan deze grote en mooi vorm gegeven machines vol chroom en een grommend hart. Ook veel mensen uit de Gemeente Velsen komen af op de ronkende motoren en de glimmende bumpers van de Oldtimers. Volgend jaar zal deze Oldtimer meeting wederom plaatsvinden en zal dan op 13 augustus gehouden worden.

[gss type=”gss” ids=”18547,18546,18545,18544,18543″]