In 2017 weer Havenfestival

In 2017 weer Havenfestival
organisatie Havenfestival

Het staat vast, volgend jaar krijgt IJmuiden weer een Havenfestival. Dat is sinds afgelopen weekend de conclusie. Tijdens een bijeenkomst voor vrijwilligers en sponsoren maakte de nieuwe voorzitter Jakob Klompien bekend dat het evenementenbureau Levensgenieters ‘de kar gaat trekken’.

De vertrouwde pijlers van het festival – havens, vis en cultuur – blijven behouden. Rondvaarten en vistafel keren volgend jaar zeker terug. Havenfestival IJmond blijft ook in de toekomst een gratis toegankelijk festival met een regionale uitstraling. Bezoekers weten vooraf wat ze kunnen verwachten: regionale uitmarkt op zaterdagmiddag, feest zaterdagavond en lokale theater- en muziekmakers op zondag.

Op de foto vanaf links René van Elsland, oud-voorzitter Jurriaan Blom, Jakob Klompien, Bas Dortmundt en Tom Siekman. Klompien is bekend van de Rabobank en Van Elsland, Dortmundt en Siekman van Levensgenieters.