Masterclass whiskeykenner Jan Beek

Masterclass whiskeykenner Jan Beek

Soms komt er zo’n bericht binnen waarvan je denkt ‘dat wil ik weten’. In dit geval gaat het om whiskeykenner Jan Beek die op woensdag 7 september komt vertellen over The Ultimate Collection van de Amersfoortse importeur Van Wees in Oma’s Kamer. Aanmelden via www.zeewijck.nl, 0255-540331 of info@zeewijck.nl

Han en Maurice van Wees en Jan Beek reizen sinds 1994 naar Schotland om zelf whisky te selecteren voor hun private label. The Ultimate Collection omvat meer dan 25 verschillende gelimiteerde single malt whisky’s uit verschillende delen van Schotland. Jan Beek neemt zes single cask-bottelingen mee naar de masterclass, zodat er ook voldoende valt te proeven.

Whisky Masterclass The Ultimate op 7 september is in Oma’s Kamer, Driehuizerkerkweg 71 in Driehuis (naast Café Middeloo). Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur. Deelname kost 25 euro inclusief bijpassende hapjes. Kijk voor het volledige overzicht op www.zeewijck.nl/proeverijen.