Talkshow voor ondernemers

Talkshow voor ondernemers

Een eigen praatprogramma staat ondernemers in de gemeente Velsen te wachten. Althans dat is wat Jaap Sluis en Michael Struis willen, zo bericht de IJmuider Courant. Eerstgenoemde heeft in de jaren ’80 voor de IJmuider Courant gewerkt als journalist en Struis schreef een blog over IJmuiden.

Het gaat beide mannen om een ‘talkshow’ in het Witte Theater aan de Kanaalstraat te IJmuiden. Als voorbeeld verwijzen ze naar Haarlem, waar al zeven jaar speelt. Zelf treden ze op als de interviewers, die hun gasten ‘aan tafel welwillen maar zeker niet kritiekloos’ aan het woord willen laten. Verder meldt de krant dat het een talkshow wordt waarin zowel de middenstander van de Hoofdstraat in Santpoort als de directeur van ‘Hoogovens’ aan bod komt.

Om het aantrekkelijk te maken spreken Sluis en Struis van ‘een televisie-achtige aanpak’. Bovendien is het de bedoeling dat er muzikaal het een en ander wordt gedaan. Dat er zakelijk ‘muziek’ in IJmuiden zit onderstrepen fotografen Dennis Gouda en Ton van Steijn met bijgaande foto.

%d bloggers liken dit: