Dance Valley goed bezocht

Dance Valley goed bezocht
Foto: Ton van Steijn

Hoewel de weergoden onzekerheid in de vorm van wel of geen regen lieten zien bleek het opnieuw de liefhebbers van Dance Valley er niet van te kunnen weerhouden om naar Spaarnewoude te reizen. “Het was weer super”, viel vele malen te lezen op Facebook. Alle festivalgangers hadden zich prima vermaakt.

Hier en daar viel er ook wat kritiek te bespeuren. Zo vroeg een aantal bezoekers zich af waarom de ‘Hard Valley’ was verplaatst. Gevolg ervan was dat er verschillende soorten muziekstijlen door elkaar te horen waren. Er werd vriendelijk verzocht volgend jaar ‘Hard Valley’ maar gewoon weer naar de oude locatie te verplaatsen.

De ‘voors en tegens’ afwegend kan de organisatie opnieuw terugkijken op een goed bezochte editie van Dance Valley. Komend weekend wacht de liefhebbers van ‘valley’ Dutch Valley. Op 20 Augustus brengt sowieso Lange Frans zijn grootste hits ten gehore tijdens de ‘Middag Mega Jukebox’ op de Dutch Valley Main Stage.