Telstar verdient slechts een punt

Telstar verdient slechts een punt
Juichen na d egelijkmaker tegen Fortuna

Een gelijkspel heeft Telstar weten te halen uit de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard; 1-1. En meer zat er ook niet in voor de selectie van trainer Michel Vonk. Sterker, Fortuna heeft beduidend meer kansen gehad op de eindzege. Met andere woorden, Telstar mag met recht blij zijn met dit eerste competitiepunt in het seizoen 2016-2017.

Het publiek heeft lang moeten wachten op beide doelpunten. Het was Gavin Vlijter die in de negentigste minuut voor 0-1 zorgde. Nauwelijks twee minuten later deponeerde Donny van Iperen de bal achter doelman Leon ter Wielen. Maar dat was wel in de tweede minuut van de extra speeltijd. Telstar was desalniettemin blij met die hele late gelijkmaker.

De goede opletters onder het publiek was het opgevallen dat de club uit Velsen-Zuid met een nieuwe shirtsponsor de groene grasmat voortaan betreedt. Volgens commercieel directeur Steef Hammerstein geeft de samenwerking met Bluetrace Telstar veel extra mogelijkheden “om services binnen het stadion uit te breiden”.