’Strandpad tot vloedlijn moet kunnen’

’Strandpad tot vloedlijn moet kunnen’

George Meester gaat zielsgraag met zijn vrouw naar het zeewater om er te genieten van de heilzame werking. Zelf naar de waterkant komen op het strand is voor hem vooralsnog niet haalbaar. Zijn scootmobiel strandt in het zand.

”Ik strand telkens op het strand met mijn scootmobiel, net als mensen met een rollator, rolstoel of kinderwagens”, licht hij toe. ”Er liggen betonplaten maar die komen niet tot het ’harde’ strand. Pootje baden met de kleinkinderen of zwemmen of bij feestjes aanwezig zijn is buiten mijn bereik.”

Betonplaten tot de vloedlijn, dat zou mooi zijn. Meester kaartte dat al eens aan bij de gemeente maar vernam sindsdien niets meer. Een bericht op Facebook leverde direct vierhonderd medestanders op. Daarom zoekt hij nu de media op om hier aandacht voor te vragen.