Sportieve kick-off OV IJmond cluster Jong

Sportieve kick-off OV IJmond cluster Jong

OV IJmond heeft een eigen cluster, dat zich inzet voor de belangen van de jongste leden van de regionale ondernemersvereniging. Donderdag waren er zo’n vijftig plus managers aanwezig bij de sportieve kick-off op het Forteiland in IJmuiden. De deelnemers konden onder meer powerboat varen en abseilen.

“We hebben gemerkt dat er binnen OV IJmond behoefte is aan speciale activiteiten voor jonge ondernemers”, aldus clusterhoofd Marit Bakker. “Zij willen leren netwerken, kennis delen en elkaar ontmoeten. Cluster Jong wil twee tot drie netwerkevenementen per jaar houden. De eerstvolgende is donderdag 3 november.

Na afloop van de kick-off was de jaarlijkse zomerbarbecue van OV IJmond, met tweehonderd deelnemers. Wie meer wil weten kan contact opnemen met Marit Bakker, Edwin Schilling of Friso Huizinga via clusterjong@ovijmond.nl of de Facebook-pagina www.facebook.com/OVIJmondclusterjong.