‘Vaders genieten van oerkreten’

‘Vaders genieten van oerkreten’
Foto: RTV Seaport / Jaap Bakker

Oerkreten van ‘Down Under’ klonken zondag in IJmuiden. ‘Springvloed, trampolines aan Zee’ hadden de All Blacks uit Nieuw-Zeeland uitgenodigd voor het Beach Rugby Toernooi. We hebben het hier wel over de wereldkampioen!

Een dag eerder, op zaterdag, warend e All Blacks te gast in Castricum waar ze vrij eenvoudig het Nederlands team versloegen. Bij Alex Zonneveld en Rose-Marie Meeuwissen, eigenaren van Springvloed trampolines aan Zee, had het idee postgevat om de wereldkampioenen hun kunsten op vaderdag ook in IJmuiden te laten zien.

Het werd een prachtig evenement op het strand en alle aanwezige vaders hebben ervan genoten. Er was bovendien een ‘Burgers and Beer’ actie. Zoals bekend beginnen de rugby-spelers uit Nieuw Zeeland met indrukwekkende oerkreten.

[gss type=”slideshow” ids=”17244,17243,17242,17241,17240,17239,17238,17237″]