‘Hard gillend buikschuiven’

‘Hard gillend buikschuiven’
Foto: RTV Seaport / Ton van Steijn

Buikschuiven als de beste. Dat is waar met name de jongeren uit Velsen-Noord zich zondag mee bezighielden. Het gebeurde allemaal tijdens het Dorpsfeest op het Stralingsplantsoen. Vrijdag was de start met lokale bands.

Vrijdagmiddag was er een muzikale aftrap en zaterdag een rondgang met muziek door BOOH en Felison Brass. De kinderen konden naar waren de gratis minikermis. Handbal- en voetbalspelletjes werden gespeeld onder leiding van HCV’90 en FC Velsenoord. Een kinderwensboom was er ook te vinden en een aantal wensen wordt uitgekozen om samen uit te voeren.

[gss type=”slideshow” ids=”17230,17231,17229,17228,17226,17225,17224,17223,17222,17227″]

Op het plein presenteerde een aantal verenigingen zich en bewoners toonden hun hobby’s. Na de barbecue was er een optreden van Victor, de Velsen Noordse ‘Michael J’. Zondag was er het eerste Velsen-Noordse Buikschuif kampioenschap in verschillende categorieën. Tegelijkertijd begon de reünie ‘Je Bent Velsen Noorder Als’.