Eerste Santpoortse ‘Stiletto Run’

Eerste Santpoortse ‘Stiletto Run’
Wat is de minimale haklengte!

Over het vernieuwde wegdek van de Hoofdstraat klinkt zaterdag 25 juni razendsnel getik van hoge hakken. In de eerste Santpoortse Stiletto-Estafette Run voor duo’s strijden vrouwen er om de prijzen. Het spektakel begint om twee uur.

De organisatie is in handen van winkeliersvereniging Puur Santpoort, die een ‘Vriendinnen Verwendag’ op stapel heeft staan. Hele hoge hakken horen daar als vanzelf bij. Volgens Debby van Lengerique is het enthousiasme voor deze ‘race’ nu al groot. Wie zelf geen stiletto’s heeft, geen nood er zijn er te koop op de dag zelf voor 12,50 euro, aldus Debby.

Aan deze speciale dag doen al 33 winkels mee. Ze zijn herkenbaar aan een rode loper. Inschrijven vanaf 10u bij het informatiepunt op het Broekbergenplein, start 14 uur. Als duo inschrijven kan voor € 5 per persoon bij ‘Lengerique’ of ‘No lemons, please!’ aan de Hoofdstraat. Of stuur een email naar: info@lengerique.nl of info@nolemonsplease.nl