Hoofdstraat Santpoort-Noord heropend

Hoofdstraat Santpoort-Noord heropend
FOTO : RTV Seaport / Ron Pichel

Inmiddels is de Hoofdstraat in Santpoort-Noord alweer ruim een week open voor verkeer en heeft iedereen kennis kunnen maken met de nieuwe situatie. Een Hoofdstraat met meer parkeervakken, zonder ‘knik en die nu direct aansluit op de rotonde bij de Wüstelaan.

[gss type=”slideshow” ids=”17192,17193,17195,17194,17196″]

Ook het grotere grasveld (kermisterrein) is een verrijking. Het geeft het gebied een meer landelijk, dorpskarakter. Wat weer meer sfeer geeft aan het geheel. Nadat de werkzaamheden door de IJmuidense aannemer P. Hussaarts waren afgerond, heropenden de wethouders Arjen Verkaik en Ronald Vennik vrijdagmiddag samen met de winkeliers de Hoofdstraat officieel.

De herinrichting was noodzakelijk vanwege het doortrekken van de Broekbergenlaan in combinatie met de HOV-busbaan tot aan de kruising met de N208.