Voorrondes Streetleague na vakantie

Voorrondes Streetleague na vakantie
Secretaris Jan Hinloopen van Telstar Thuis in de Wijk en directeur Michel Dussel van Van Mossel. Foto Ron Pichel

De voorrondes van de Telstar Streetleague 2016 zijn dit keer niet in het voorjaar, maar na de zomervakantie. Deze voorrondes zijn 14 september op het Cruijffcourt in IJmuiden-Zeewijk, 21 september aan de Wieringer Aak in Velserbroek, 28 september Homburgplantsoen in IJmuiden en 5 oktober op het veldje Dijkzigtlaan/Delftplein in Haarlem-Noord, op de grens met Santpoort.

Laatstgenoemde locatie is nieuw en Van Mossel Peugeot treedt op als sponsor. Het straatvoetbaltoernooi voor meisjes en jongens (12 t/m 15 jaar) is een initiatief van de stichting Telstar Thuis in de Wijk. Samen met het jongerenwerk van Welzijn Velsen, Buurtsport Velsen, SportSupport en Telstar wordt het georganiseerd.

De finaleronde is in oktober in het Rabobank IJmond stadion van Telstar, voorafgaande aan een thuiswedstrijd van de Witte Leeuwen. De jongens- en meisjesteams kunnen die finales halen door ook een nuttige wijkbijdrage te leveren. Meer informatie en inschrijven via www.telstarstreetleague.nl en Facebook.com/TelstarStreetleague of ga naar de buurtsportcoach in jouw buurt.