Wereldkampioenen rugby bij Springvloed

Wereldkampioenen rugby bij Springvloed

Zondag 19 juni heeft Springvloed ter gelegenheid van het beachrugby toernooi in IJmuiden het wereldkampioen team Rugby te gast. De All Blacks willen voor het beach toernooi rugby speciaal naar IJmuiden komen.

Alex Zonneveld en Rose-Marie Meeuwissen, eigenaren van Springvloed, trampolines aan Zee kwamen op het idee het team uit te nodigen. Alex: ‘Toen we bezig waren met de organisatie van vaderdag, kwamen we erachter dat het Rugbyteam uit Nieuw-Zeeland wereldkampioen is. En heel toevallig zijn de All Blacks die dag daarvoor in Castricum om tegen het Nederlands team te spelen. Dus wij hebben de stoute schoenen aangetrokken en het team gewoon uitgenodigd om naar het beachrugby toernooi in IJmuiden te komen.’

Ter gelegenheid van vaderdag rugby dag is Springvloed geheel in festival stijl en hebben we bij Springvloed een ‘Burgers and Beer’ actie. De rugby wedstrijd begint om 12:30, de kampioenen zullen zo rond half 4 arriveren.