Sociaal Netwerk met Wijkteam Velserbroek

Sociaal Netwerk met Wijkteam Velserbroek
Foto: Aangeleverd

Iedere donderdagochtend is er om 10.30 tot 12.00 een gezellige ongedwongen koffie inloopochtend in de bibliotheek van Velserbroek. Er is altijd een vrijwilliger aanwezig en er is veel gezelligheid.

Iedere maand schuift het Sociaal Wijkteam Velserbroek op de tweede donderdag aan. Het Sociaal Wijkteam Velsen-Noord/Velserbroek sluit op donderdag 9 juni om 11.00 uur weer aan bij de koffieochtend in de bibliotheek van Velserbroek. Het thema dat we deze keer verzorgen is het Sociaal Netwerk. We gaan met elkaar in gesprek over dit onderwerp. Daarnaast is er de gelegenheid om vragen te stellen. Bij het Sociaal Wijkteam kunt u terecht met vragen op allerlei levensgebieden.

Aanmelden kan ook via: contact@swtvelsen.nl of telefonisch via de gemeente Velsen: 14 0255 (zonder netnummer)