Nieuws uit de IJmond: Vrijdag

Nieuws uit de IJmond: Vrijdag

NZH Vervoer museum in Haarlem

In Haarlem staat het NZH Vervoer museum, dit museum is gewijd aan de geschiedenis van de Noord- en Zuid Hollandse Vervoer-Maatschappij (NZH). Het NZH is een Stichting die tot doel heeft rijdend en stationair erfgoed in stand te houden. Het museum draait volledig op vrijwilligers en is ontstaan in 1981.


Gesprongen waterleiding in Heemskerk

Op de Maerelaan was op donderdag 26 mei 2016 een waterleiding gesprongen. Dat was gekomen door een verkeerde manoeuvre van een vrachtwagen.


Dag van de Hond in Heemskerk 2016

Op zondag 22 mei werd voor de 6e keer de landelijke Dag van de Hond georganiseerd. De Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden (kringgroep Kennemerland) had een informatief programma samengesteld voor alle hondenliefhebbers.


Montessorischool op de Race Baan

De Montessorischool uit Beverwijk was naar Heemstede gegaan om mee te doen met de TATA Steel RC Cup. De Cup is een wedstrijd met afstand bestuurbare auto’s, er deden 15 scholen mee.