Gratis naar de film bij het WT

Gratis naar de film bij het WT
Foto: Witte Theater

Het Witte Theater in IJmuiden blaast nieuw leven in de ouderwetse stempelkaart. Met de stempelkaart van het Witte Theater spaart u gemakkelijk en kosteloos voor gratis filmkaartjes. Vanaf vandaag kunt u een eigen stempelkaart aanvragen bij de kassa van het Witte Theater en beginnen met stempels verzamelen.

Met de introductie van de stempelkaart van het Witte Theater spaart u voor gratis filmtickets terwijl u naar de film gaat. Het enige wat u hoeft te doen is een stempelkaart aanvragen bij de kassa van het Witte Theater tijdens uw volgende bezoek. Bij een volle stempelkaart mag u gratis naar een film naar keuze. De stempelkaart is wel naamsgebonden en kunt u niet onderling uitwisselen.

De eerstvolgende films waar u uw eigen stempelkaart en uw eerste stempel kunt ophalen zijn De Helleveeg op woensdag 25 mei, Trumbo op vrijdag 27 mei en Tomorrow op zaterdag 28 mei. Meer informatie over de stempelkaart van het Witte Theater of komende voorstellingen vindt u op www.wittetheater.nl.