D66 viert fietsend 50-jarig jubileum

D66 viert fietsend 50-jarig jubileum
Foto: RTV Seaport

D66 bestaat 50 jaar en viert dat met een driedaagse fietsestafette van 20 tot 22 mei. Door Nederland vinden 12 parallelle fietsestafettes plaats; één in elke provincie. Het 50-jarig jubileum wordt zo op een duurzame en vrolijke manier gevierd met D66-afdelingen en het hele land.

In gemeente Velsen wordt het 50-jarig jubileum van D66 ook gevierd. Al fietsend door Velsen wordt onder andere teruggeblikt op wat D66 in de gemeente heeft bereikt. Ook willen we op deze dag lokale helden in het zonnetje zetten die op een positieve manier een bijdrage leveren aan de Velsense samenleving.

De keus is gevallen op de vrijwilligers van de Ruïne van Brederode. D66 is trots op de vrijwilligers van de Ruïne van Brederode. Mede door hun enthousiaste inzet is de Ruïne voor iedereen publiek toegankelijk. Zaterdag 21 mei zal de D66 Velsen tussen 17:00 en 17:15 aankomen bij de ruïne, iedereen is van harte welkom.