Nieuws uit de IJmond: Vrijdag

Nieuws uit de IJmond: Vrijdag

Cafe Acoustique – Fred Pruim

In een sfeervolle setting wordt een akoestisch optreden gegeven. Deze wordt live uitgezonden op Heemskerk FM en naderhand wordt een deel uitgezonden op 251tv en internet.


Theatergroep ”Goed Bezig” speelt CUT

Stichting Theatergroep Goed Bezig gaat binnenkort de toneelvoorstelling CUT uitvoeren. Het zelfgeschreven stuk handelt over een filmclub waarvan de regisseur is overleden. Op zijn sterfbed vraagt hij zijn zoon om de laatste film ‘De Fabriek’ voor hem af te maken.


Rock ‘n Roll Beachday 2016

Op zaterdag 7 mei 2016 was het in Wijk aan Zee weer tijd voor alweer de 5e Rock ‘n Roll Beachday. Voor de bezoekers was er genoeg te doen en te zien zoals oude Amerikaanse auto’s, diverse motoren, muziek en er was een grote kermis aanwezig.


Open dag Crematie Centrum Westerhout

Op zondag 1 mei 2016 hield Crematie Centrum Westerhout een open dag. Belangstellenden konden van 10.00 tot 16.00 uur een kijkje nemen in het vernieuwde crematorium.


SportFair in Beverwijk 2016

In Beverwijk werd op zondag 8 mei 2016 voor de 6e keer een SportFair gehouden. De opening werd gedaan door wethouder Haydor Erol. De SportFair is een dag waar sport in verschillende vormen centraal staat. Het is een promotiedag waar inwoners van alle leeftijden op een aantrekkelijke wijze kennis kunnen maken met verschillende sporten.


S.M.G IJmond met de Werkschependag

Op Hemelvaartsdag, 5 mei 2016, was het bij S.M.G IJmond weer tijd voor de Werkschependag. Een open dag waarbij mensen uit binnen en buitenland naartoe komen om hun eigen boot ten toon te stellen.