‘Natte oestershow en glasproeverij’

‘Natte oestershow en glasproeverij’
Heerlijke oesters en prachtige wijnen proeven.

De strijd om het NK Oestersteken 2016 barst los op het stadsstrand van Villa Westend te Velserbroek. Het gaat om de tweede editie van Villa’s Culinair Wijntheater Weekend en tegelijkertijd om de tweede voorselectie van dit nationaal kampioenschap.
In het Wijntheater van oesterman Barend Havenaar en register vinoloog Barbara Verbeek is nog plaats voor ‘oestervrouwen of -mannen’. Wie de uitdaging aandurft kan zich aanmelden. Deelname is gratis en je maakt kans om het EK of WK in deze ‘ heerlijke sport’ mee te maken.
Tijdens het Pinksterweekend van 13 t/m 16 mei worden bezoekers verrast op culinaire lekkernijen in Villa Westend. Havenaar voorspelt de komst van topchefs en bekende vinologen, die dagelijks vanaf 14 uur een show verzorgen. Denk aan glasproeverijen en een ‘natte oestershow’. Aanmelden voor de wedstrijd via: www.wijntheater.nl/noordholland-nk-oestersteken