Brocante- en boekenmarkt bij Odd Fellows

Brocante- en boekenmarkt bij Odd Fellows

Odd Fellows van Velsen organiseert op zaterdag 14 mei a.s. tussen 10.00 en 15.00 uur houden de weer een brocante (vlooienmarkt), annex boekenmarkt in hun verenigingsgebouw aan de Stationsweg 95 in Velsen-Zuid. Parkeren kan in de naaste omgeving, o.a. op de parkeerplaats op de hoek met de Min. van Houtenlaan.

Voor een euro zijn de meeste boeken te koop. Een bijzonder boek is wat hoger geprijsd. Ook de tweedehands zolderspullen kunnen nog geruime tijd mee voor de liefhebber.

De opbrengst van deze brocante- en boekenmarkt komt zoals altijd, ten goede aan een maatschappelijk project, waarvoor de Odd Fellows zich ten volle inzetten. Voor dit jaar is gekozen voor het Alzheimer Café Velsen, een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden. Voor meer informatie www.oddfellows-velsen.nl.