Alles over hét zomerdrankje: gin tonic

Alles over hét zomerdrankje: gin tonic

Het is één van de populairste drankjes als de zon schijnt: gin tonic. Het aanbod is enorm en de mogelijkheden om extra ingrediënten toe te voegen zijn eindeloos.

Tijdens de Gin & Tonic Masterclass van Slijterij & Wijnhuis Zeewijck op woensdag 11 mei leer je het maximale uit deze frisse cocktail te halen. Of je nu een droge krachtige gin, een licht soepele gin, een fruitige gin of een ‘nieuwe stijl’ gin met veel kruidigheid en specerijen wilt, alles is mogelijk. Jan Beek vertelt over de oorsprong van gin tonic als mixdrankje. Hij is een gepassioneerd likeurenliefhebber die van zijn hobby zijn beroep heeft weten te maken. Beek is gewaardeerd leraar aan de Liquoristen Academie.

De Gin & Tonic Masterclass vindt plaats in Café Middeloo, Driehuizerkerkweg 71 in Driehuis. Deelname kost 25 euro per persoon. Aanmelden kan via www.zeewijck.nl, door te bellen met 0255-540331 of te mailen naar info@zeewijck.nl. Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur.