Nieuws uit de IJmond: Vrijdag

Nieuws uit de IJmond: Vrijdag

Gemeentehuis Heemskerk klaar voor toneelspel?

Vanwege bezuinigen op cultuur gaat er in Heemskerk veel veranderen. De bibliotheek moet bezuinigingen en ruimte inleveren, de muziekschool moet zelfstandig worden en Stichting Culturele Cirkel Heemskerk kan niet langer in Harteheem blijven vanwege de huurkosten.


Opening zwembad De Zien 2016

Ondanks het slechte weer van de afgelopen dagen werd zwembad De Zien op woensdag 27 april 2016 feestelijk geopend. Vanwege het weer zijn sommige water-activiteiten niet doorgegaan, maar voor de bezoekers waren er ook diverse sportactiviteiten te doen.


SVOK Games 2016

Leerlingen van het Kennemer college, Bonhoeffercollege en Jac. P. Thijsse College streden op dinsdag 19 april 2016 tegen elkaar tijdens de SVOK Games. Er waren verschillende onderdelen, naast volleybal, basketbal, hockey, voetbal werden er ook danswedstrijden gehouden.


Bootcamp in de buitenlucht

IJmond Fit organiseert voor zowel beginnende als ervaren sporters diverse bootcamp trainingen in de buitenlucht. Leuke oefeningen en spelvormen staan centraal die individueel of in teamverband uitgevoerd kunnen worden.


SVOK Games 2016

Leerlingen van het Kennemer college, Bonhoeffercollege en Jac. P. Thijsse College streden op dinsdag 19 april 2016 tegen elkaar tijdens de SVOK Games. Er waren verschillende onderdelen, naast volleybal, basketbal, hockey, voetbal werden er ook danswedstrijden gehouden.


Geboeid – Wijkagent tijdens Koningsnacht

In het programma Geboeid nemen we een kijkje bij het werk van de politie. Deze keer zijn we tijdens Koningsnacht in Heemskerk en liepen mee met wijkagent Stefan van Broekhuijsen.


 

Geboeid – Wijkagent tijdens Koningsnacht

Op basisschool de Kariboe werd op vrijdag 22 april 2016 een sponsorloop gehouden met als doel ”meer fruit op school”. Er werd geld opgehaald om alle kinderen dagelijks een stuk fruit te geven. De sponsorloop werd geopend door wethouder Aad Schoorl die ook zelf een rondje meeliep.