Alzheimer Café over service paspoort

Mantelzorgers zijn druk en veel werkzaamheden blijven liggen, ze komen er gewoon niet aan toe. Het ‘Service paspoort’ kan in veel gevallen een oplossing bieden. Daarover wordt gesproken in het Alzheimer Café in de Centrale Bibliotheek in IJmuiden, Dudokplein 16 (boven Albert Heijn) op dinsdag 10 mei; ontvangst vanaf 19 uur, programma start om 19:30 uur en eindigt rond 21 uur. Mensen met geheugenproblemen, partners, kinderen, vrienden, buren iedereen is welkom aldus de organisatie. De toegang én het eerste kopje koffie zijn gratis. Aanmelden vooraf is niet nodig. Bezoekers krijgen informatie van hulpverleners en van mensen die uit eigen ervaring spreken. Bij elk café worden deze geïnterviewd door onze vaste gespreksleider. Na dit gesprek is er gelegenheid om vragen te stellen.