Jacky’s Choice bij ‘Geurts op maandag’

Jacky’s Choice bij ‘Geurts op maandag’

In het begin van 2015 besloten de singer songwriters Jacqueline van Lint en Ronald Günther een muzikaal duo te vormen onder de naam Jacky’s Choice. Zij hebben elkaar ontmoet op de muziekschool, waar zij beiden zangles hadden van Claudette Beltman.

[gss type=”slideshow” ids=”15783,15782,15784,15789,15791″]

Na samen de John Legend’s cover “All of me” tijdens een kort optreden gespeeld te hebben, besloten zij de samenwerking uit te breiden. Jacqueline zingt, speelt piano, gitaar, mondharmonica en lichte percussie, Ronald speelt gitaar en zingt. Beiden hebben een ruime podiumervaring, zowel in diverse bands als solo. Naast de eigen geschreven nummers hebben zij ook een aantal covers op het repertoire staan.

Deel 1

Deel 2

Deel 3