‘Kijk op Velsen’ bij rkvv Velsen

‘Kijk op Velsen’ bij  rkvv Velsen
Foto: RTV Seaport / Dennis Gouda

Woensdag organiseerde de RKVV VELSEN een avond voor sponsoren en donateurs. Het bijzondere van deze avond was het feit dat de RKVV VELSEN dit op een locatie mocht organiseren van één van de sponsoren; “de skybox” van de firma Kloosterboer, boven op één van hun vele vrieshuizen aan het Noordzeekanaal in Velsen Noord. Zowel de locatie als de club boden de in groot aantal opgekomen aanwezigen een programma onder de titel ‘KIJK OP VELSEN’.

Na een welkom door de verse voorzitter Marc Bosman met presentatie van de bestuursleden startte de avond met een drie-luik van interviews door de avond-voorzitter; de sport en onderzoeks-journalist Eddy van der Ley. Na eerst enige bespiegelingen op het lopende seizoen met trainer Ton Pronk, werd middels enkele vragen aan typische Velsen 1 spelers uit eigen opleiding, de brug geslagen naar de presentatie van het vernieuwde jeugd plan van de club. Jeugdvoorzitter Robert Cuvelier en Paul de Schrijver vertelden hier met groot enthousiasme over. Een enthousiasme dat ook direct op de avond oversloeg op een aantal sponsoren die het nieuwe elan binnen de RKVV VELSEN direct hun steun met royale financiële bijdragen bevestigden
Deze KIJK OP VELSEN werd afgerond door een kort vraaggesprek met Johan van den Brink, bestuurslid sponsorzaken, over hoe de club aankijkt tegen de samenwerking met sponsoren. Praten en luisteren met elkaar is hiervoor een cruciale voorwaarde.

Dat de RKVV VELSEN in de regio ook een belangrijke ‘speler’ is in het meisjes- en vrouwenvoetbal werd ook nog eens bevestigd door ‘de primeur’ van de avond! De aanwezigheid van veel meisjesteams en 3 damesteam, waarvan zelfs het 1ste team al 2 jaar in de top van de eerste klasse getuigd van een gezond vrouwenvoetbalklimaat bij de club uit Driehuis. Zo’n goed klimaat; dat De stichting vrouwenvoetbal Noord Holland (VVNH) met de RKVV VELSEN een samenwerking gaat starten en haar opleidingsteam komende seizoenen onder de naam TELSTAR/RKVV VELSEN in Driehuis gaat laten voetballen. De avond werd afgesloten met een vermakelijk “sport café” van Eddy van der Ley met oud profvoetballer Jan van Halst. De oud ajacied vertelde leuke verhalen uit zijn sportieve loopbaan en zijn ervaringen als wedstrijdanalist.

[gss type=”slideshow” ids=”15549,15550,15551,15559,15558,15557,15556,15555,15554,15553,15552″]