Het Mokum Duo en Hisako Hirato

Ze noemen zich het Mokum Duo, maar hun wortels liggen niet bepaald in Amsterdam. Wél het begin van hun samenwerking door hun studie aan het Conservatorium van Amsterdam. Het zijn de fluitiste Eliška Horehleďová  (Tsjechië) en de klarinettiste Roberta Cristini (Italië). Zij maken deel uit van het Intercontinental Ensemble en spelen regelmatig in de grote orkesten zowel in Nederland als in andere landen van Europa. Voor het concert op zondag 3 april om 15.00 uur in ‘t Mosterdzaadje voegt de pianiste Hisako Hirato (o.a. winnares van het internationale Liszt Pianoconcours in Polen) zich bij het duo om werken uit te voeren van Brahms, Reinecke ( Undine), Villa-Lobos (Choros)  en Schmitt (Trio). Locatie: Kerstraat 29 in Santpoort-Noord. Een half uur voor aanvang is de zaal open. De toegang is gratis, maar een bijdrage in de onkosten wordt zeer op prijs gesteld.