Nieuws uit de IJmond: Maandag

Nieuws uit de IJmond: Maandag

Sportvoorziening voor ouderen

Bij Marquant Sport werd op 17 maart 2016 een open dag gehouden. De sportschool richt zich op senioren uit de buurt die graag in beweging willen komen. Er zijn diverse begeleiders die persoonlijk en in groepsverband begeleiding geven.


 

Musicalgroep Time Square presenteert ‘Titanic De Musical’

Musicalgroep Time Square is elke maandag druk aan het repeteren, dat doen ze in dorpshuis de Zwaan in Uitgeest. Op 20 en 21 mei 2016 wordt er namelijk een musical uitgevoerd in het Kennemer theater in Beverwijk.


Bintangs 55 jarig jubileumconcert (2)

Op 30 januari 2016 gaven de Bintangs een concert in de Nozem en de Non vanwege het 55 jarig bestaan. 251tv was aanwezig en maakte een opname van het jubileumconcert. (Deel 2)


Kampioenschap bij FietsCrossClub Wijkeroog

Op zondag 20 maart 2016 was er bij FietsCrossClub Wijkeroog in Velsen-Noord een wedstrijd voor het klassement om kampioen te worden van afdeling West (Randstad)


De Bareel bezoekt kwekerijen in Heemskerk

Leerlingen van basisschool de Bareel uit Heemskerk bezochten op 18 maart 2016 kwekerij Pletting en kwekerij Dolf de Wit en Zn. Vanuit Buurtcentrum d’Evelaer werden deze rondleidingen georganiseerd, het buurtcentrum verzorgt met regelmaat activiteiten.