Nieuwe directeur voor Tata Steel

Nieuwe directeur voor Tata Steel
Foto: Tata Steel

Hans van den Berg is benoemd tot de nieuwe directeur van Tata Steel. Dat heeft het staalbedrijf dinsdag bekend gemaakt.

Van den Berg zal zijn nieuwe functie als directeur van Tata Steel in IJmuiden combineren met zijn huidige rol als Director Manufacturing Iron and Steel. Hij is al 25 jaar werkzaam bij het staalbedrijf.

“Ik heb de afgelopen jaren al met genoegen nauw met Hans kunnen samenwerken, dus ik heb er alle vertrouwen in dat hij onze strategie van klantgerichtheid en differentiatie goed kan implementeren, om daarmee duurzame winstgevendheid te realiseren”, aldus Hans Fischer, Chief Executive Officer, over de benoeming.

Van den Berg is in 1990 in dienst getreden bij het toenmalige Hoogovens en heeft onder meer gewerkt bij R&D, de Hoogovens, de Oxystaalfabriek, de Koudbandwalserij en de Direct Sheet Plant.