Merle en Yasmin winnen VIStival

Merle en Yasmin winnen VIStival
FOTO : RTV Seaport / Ron Pichel

Maandagavond was het dan zover. In een vol Witte Theater vond de finale plaats van het Velsense Inter Scholaire, het VIS gala. Na een aantal voorrondes begonnen de zes finalisten in IJmuiden aan hun finale optreden.
Achtereenvolgens zagen de enthousiaste bezoekers optredens van Hidde van de Rhee (Gymnasium Felisenum) op drums, Merle Bos en Yasmin Yurtkap met een dans (Duin&Kruidbergmavo), Ronen Caspers, Kristi Pannekoek, Dida Sjouke en Vera de Bruijn met piano-gitaar en zang (Ichthus Lyceum), Roy Vlieland en Tymen Aafjes met cabaret en gitaar (Gymnasium Felisenum), Silver Lee-A-Fong met een dans (Vellesan College) en als laatst Zoë Gerritsen met gitaar en zang (Duin & Kruidbergmavo).
Na het jury beraad werden Merle en Yasmin met hun eigen dans, volgens de jury een ‘retestrak’ optreden, tot winnaar uitgeroepen van het Velsense Inter Scholaire.

[gss type=”slideshow” ids=”14995,14996,14997,14998,14999,15000,15001″]