Circus Sijm bezoekt Velsen

Circus Sijm bezoekt Velsen
Foto: Circus Alex Sijm

Het circuslandschap is de laatste jaren drastisch veranderd. Gevestigde namen zijn verdwenen en wilde dieren hebben de piste moeten verlaten. Circus Sijm koos reeds jaren geleden voor een andere koers en ontwikkelde een eigen stijl.

Het ensemble bestaat dit jaar uit een groep jonge enthousiaste artiesten. Ieder persoon beheerst zijn eigen disciplines en vaardigheden: van muziek tot dans en van acrobatiek tot humor. De groep heeft zich daarbij laten inspireren door musicals, theater en het Italiaanse Venetië. Maar bovenal het klassieke circus met strass, veren en glitters.

Op woensdag 30 maart, vrijdag 1 april, zaterdag 2 en zondag 3 april staat de tent op het Vestingplein te Velserbroek. Op dinsdag 5 april, woensdag 6 april, vrijdag 8 t/m zondag 10 april is het circus te zien aan de Heerenduinweg te IJmuiden.