Trio Escapada

Het gloedvolle TangoTrio Escapada bestaat uit drie topmusici die op zondag 13 maart om 15.00 uur een ode brengen aan de tango-grootmeester Astor Piazzolla. Violiste Emma Breedveld, cellist Bence Huszar en pianist Sebastiaan van Delft spelen het programma  ‘In volle vlucht’ waarin muziek vol liefde en jaloezie, vreugde en melancholie. Tango, improvisatie en nieuwe composities. Een hommage aan het leven. Muziek is voor hen meer dan alleen muziek; het is een taal om verhalen over het leven te vertellen. De musici komen uit verschillende hoeken van de muziek en hebben één wens gemeen: ze willen alle ballast overboord die de muzikale creativiteit beperkt. Wat overblijft is een programma, recht uit het hart, dat de genres overstijgt. Locatie: Kerkweg 29 Santpoort-Noord. Een half uur voor aanvang is de zaal open. De toegang is gratis, maar een bijdrage in de onkosten wordt zeer op prijs gesteld.