Engelssprekende klusjesmannen in Velsen

Engelssprekende klusjesmannen in Velsen
cocoparisienne

Patrouillegemeenschap Horen, Zien, Melden (HZM) waarschuwt voor Engelssprekende klusjesmannen in Velsen. De mannen zijn inmiddels opgedoken in Velsen-Zuid (Thorbeckelaan en Stationsweg) en Driehuis (Marnixstraat).

Volgens HZM gaan de mannen langs woningen om verschillende diensten aan te bieden. De politie waarschuwt dat in het verleden dergelijke klusjesmannen vaak niet de afgesproken prestatie en de verwachte kwaliteit leverden.

Ook ontstaan er achteraf regelmatig discussies over een te hoge rekening. De politie raadt geïnteresseerden aan vooraf een gespecificeerde offerte aan te vragen en de identiteit van de klusjesmannen vast te stellen zodat een weloverwogen besluit kan worden genomen over het toekennen van de opdracht.