Knutselen in de voorjaarsvakantie

Knutselen in de voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie staat er weer een gezellige knutseltafel klaar voor de laatste bezoekers aan de tentoonstelling ‘Toverbos’ die na de vakantie zal worden afgebroken. Op de knutselmiddagen gaan we weer toverknutselen: er kan gekozen worden uit het knutselen van een egel met gekleurde toverstekels en een konijntje dat uit de rode tovermuts tevoorschijn komt.

Het knutselen is tussen 13.30 en 15.30 uur. Alle knutselactiviteiten kosten € 1,50 bovenop de entreeprijs van het museum. Aanmelden is niet nodig want het geheel heeft een inloopkarakter. Wie komt kan meteen aan de slag.
Voor of na het knutselen kan de tentoonstelling ‘Toverbos’ bezocht worden: kinderen vanaf 3 jaar kunnen door de sprookjesachtige tentoonstelling Toverbos te bekijken op een eenvoudige en aantrekkelijke manier iets leren over het leven van de dieren die in het bos wonen.
Het museum is in de voorjaarsvakantie geopend op dinsdag 1, woensdag 2, donderdag 3, vrijdag 4 en zondag 6 maart van 13.00-17.00 uur.