200 km wandelroutes geopend

200 km wandelroutes geopend

Afgelopen weekend werden de nieuwe routes van Wandelnetwerk Noord-Holland ingelopen. Op zaterdag in een heerlijk winterzonnetje door de afwisselende omgeving van Haarlem-Noord, Santpoort, Velsen-Zuid en Velserbroek. En op zondag kwamen de waterdichte wandelschoenen goed van pas tijdens een mooie wandeling door de groene randen van Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest en Castricum. Jaap Bond, gedeputeerde van de Provincie Noord-Holland en verschillende wethouders van de gemeenten, waar de routes doorheen gingen, waren aanwezig bij de opening en start van de wandelingen.

Het wandelnetwerk is een initiatief van de samenwerkende gemeenten en terreinbeheerders in Noord-Holland. De aanleg is financieel mogelijk gemaakt door Provincie Noord-Holland.