Romantische musical ‘Wie is Loesje’

Houdt u van televisieseries als ‘Moeder, ik wil bij de Revue’ of musicals als ‘Dorus’ en ‘Sonneveld’? Krijgt u ook spontaan zin om mee te neuriën bij het lezen van ‘Wie is Loesje, wie is toch dat snoesje’? Haal dan op zondag 21 februari om 15.00 uur uw nostalgische hart op  in de Stadsschouwburg Velsen tijdens het humoristische, romantische verhaal ‘Wie is Loesje?’. Geniet van de avonturen van oma Crooswijk in een vervallen theater. Topzangers van Opera Zuid, waaronder sterzangeres Miranda van Kralingen en de veelbelovende tenor Martijn Sanders, zingen de mooiste (inter)nationale evergreens uit de jaren ’30, ’40 en ’50. Oudgedienden en jonge talenten nemen u mee op een gevarieerde vocale reis door het Frankrijk, Duitsland, Amerika en Nederland van de vorige eeuw.