In beeld: Tentoonstelling ‘Echt of Kunst’

In beeld: Tentoonstelling ‘Echt of Kunst’

Een fascinerende tentoonstelling. Dit kan gezegd worden van de expositie ‘Echt en/of Kunst’ in het IJmuider Zee- en Havenmuseum. Twee bijzondere kunstenaars tonen er hun werk tot en met 7 augustus. Nico Peeters en Henk van der Ven, ze werken met verschillende technieken, komen er naadloos samen. Wat hen verbindt is de magische realiteit. De zeer gedetailleerde olieverfschilderijen van Peeters en de al evenzo zeer gedetailleerde scheepsmodellen van Van der Ven laten ogen en zintuigen werken: is het echt of is het kunst? Havenkade 55 IJmuiden. Openingstijden: wo/za/zo 13 – 17 uur.

Tentoonstelling 'Echt of Kunst' Zee en havenmuseum Tentoonstelling 'Echt of Kunst' Zee en havenmuseum Tentoonstelling 'Echt of Kunst' Zee en havenmuseum Tentoonstelling 'Echt of Kunst' Zee en havenmuseum Tentoonstelling 'Echt of Kunst' Zee en havenmuseum
<
>
Foto: RTV Seaport / Ton van Steijn

%d bloggers liken dit: