Boudewijn de Groot op tournee

Het nieuwe album van Boudewijn de Groot ‘Achter glas’ kwam op nummer één binnen. Voor Boudewijn is één ding veel belangrijker dan die positie; de overweldigende, enthousiaste reacties van zijn fans. Dat hij na al die andere onvergetelijk geworden liederen die wij allemaal kennen, zijn publiek zó blij kan maken en zó kan verrassen met een album vol nieuw repertoire betekent heel veel voor hem. Zóveel dat hij geen nee kon zeggen op de grote vraag vanuit de fans om met dat nieuwe repertoire een kleine tour te maken die op zaterdag 20  februari om 20.15 uur de Stadsschouwburg Velsen aandoet. Het nieuwe repertoire wordt aangevuld met oudere liedjes die Boudewijn zelf heel graag nog een keer live wil spelen. Begeleid door zijn oudste zoon Marcel op gitaar, met Nick Bult (toetsen) en Wilbrand Meischke (bas).