Rabobank IJmond nieuwe naamgever Telstar

Rabobank IJmond is de nieuwe naamgever van het Telstar-stadion. Beide partijen tekenden op vrijdag 5 februari 2016, voorafgaand aan de wedstrijd Telstar-MVV Maastricht, een overeenkomst voor vijf jaar. Telstar en de Rabobank gaan intensiever samenwerken op het gebied van commerciële en maatschappelijke activiteiten.

Commercieel directeur Steef Hammerstein van Telstar is trots dat een grote speler als de Rabobank zijn club een warm hart toedraagt. ‘Dit partnership stelt ons in staat het vijfjarenplan ‘Wij creëren kansen’ verder uit te bouwen. In dat plan moet het Rabobank IJmond Stadion uitgroeien tot hét centrale hart van de regio. In de eerste plaats vanwege het voetbal, maar zeker ook door de vele activiteiten die in en rond het stadion plaatsvinden. Rabobank IJmond helpt ons deze ambitie waar te maken.’ Lees het hele verhaal op rtvseaport.nl