Rommelmarkt in W.F. Visserhuis

 

Zaterdag 6 februari wordt in het W.F. Visserhuis  een rommelmarkt gehouden. Van 10.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom om te komen snuffelen tussen de oude en nieuwe aangeboden spullen, te genieten van al het lekkers of mee te dingen naar mooie prijzen. Tijdens de rommelmarkt worden zowel nieuwe als 2ehands spullen aangeboden. Er zijn kramen met speelgoed, planten, boeken, kaarten en snuisterijen. Daarnaast kan men genieten van een haring bij de viskraam of van een versgemaakte soep bij de soepkraam. Bij het Rad van Fortuin zijn prachtige prijzen te winnen. En ook voor de kinderen is er veel te doen met onder andere een springkussen, een clown, schminken en een tekentafel. De opbrengst van de rommelmarkt wordt gebruikt voor de organisatie van activiteiten met bewoners in de feestweek die ter ere van het 60 jarig jubileum van het W.F. Visserhuis in april zal plaatsvinden. Het W.F. Visserhuis staat aan de Houtmanstraat 1 in IJmuiden.