Bouwbedrijven slaan handen in één

Bouwbedrijven slaan handen in één

Vanaf januari 2016 hebben XXL Bouwsupport B.V. en Haprotech Technisch uitzendbureau de handen ineen geslagen om de regio nog beter te kunnen faciliteren op het gebied van technische ondersteuning. XXL Bouwsupport is al jaren een gerenommeerde naam als het erop aankomt industriële projecten van A tot Z van personeel te voorzien. HTU is onderdeel van Lashuis Haprotech en bemiddelt vak volwaardige lassers, met als meerwaarde een eigen lasschool om de professionals verder op te leiden en te certificeren.

In januari is de eerste groep medewerkers van XXL Bouwsupport met groot enthousiasme begonnen aan de lasopleiding, om zo nog breder inzetbaar te zijn. De samenwerking tussen XXL Bouwsupport en HTU zal leiden tot een grote pool, zeer breed opgeleide en flexibel inzetbare medewerkers, die samen elk industrieel project aan kunnen.