Pieter Vermeulen opnieuw afhaalpunt adoptie-kerstboom

Pieter Vermeulen opnieuw afhaalpunt adoptie-kerstboom
Foto: Pieter Vermeulen Museum

Het Pieter Vermeulen Museum zal in 2016 opnieuw afhaalpunt voor de Adoptie-kerstbomen: het biologisch alternatief voor de wegwerpboom en de kerstboomverbranding! Deze eerste keer als uitgiftepunt in december 2015 is een succes geworden: er zijn 39 kerstbomen geadopteerd die bij het terugbrengen allemaal nog in perfecte staat verkeerden.

Alle geadopteerde kerstbomen gaan nu weer terug naar de biologische kwekerij Randijk in Leusden. Elke boom heeft een nummer gekregen, zodat iedereen ‘zijn’ boom het jaar erop weer kan reserveren.

Het Pieter Vermeulen Museum is heel blij dat ze ook in 2016 uitgifte-punt voor deze bijzondere kerstbomen kan zijn! Ze doet mee omdat bijdragen aan een duurzame samenleving en het bevorderen van liefde voor de natuur een essentieel onderdeel zijn van de missie van het Pieter Vermeulen Museum.
Kijk voor nog meer informatie op de website: www.pieter-vermeulen-museum.nl en www.adopteereenkerstboom.nl.