De Waerden opent vernieuwde locatie

Afgelopen twee jaar heeft de verbouwing van het Boerlagehuis in IJmuiden plaatsgevonden. De locatie van stichting de Waerden, nu door onder de naam Burgermeester Rambonnetlaan, is vrijdag feestelijk geopend. De Waerden is een professionele dienstverlenende organisatie voor mensen met een beperking in Noord-Holland en zorgen ervoor dat mensen met een beperking kunnen wonen en werken op een manier die bij hen past.

Het gebouw is een stuk groter dan voorheen en beschikt over 18 studio’s, de gemeenschappelijke ruimtes zijn groot en licht. Er is goed rekening gehouden met de oudere cliënten: door kleurengebruik en figuren is het heel duidelijk op welke verdieping cliënten zich bevinden. Er zijn twee mooie terrassen aangelegd die in de zomer zullen veranderen in een gezellige tuin.

Cliënt Monique en bestuurder Hetty knipte samen het openingslint door gevolgd door toespraken van cliënt Wim, teamleider Frits en bestuurder Hetty.