Buuv koppelt verder in Santpoort-Zuid

Buuv koppelt verder in Santpoort-Zuid
Foto: Buuv

Na de start van Buuv in Santpoort-Zuid, is ook de 2e match beloond met het feestelijke Dekamarkt verrassingspakket. Een week voor de kerstdagen hebben de dames Roose en Kuiper het pakket ontvangen uit handen van Mark Nijssen.

De oproep “man/vrouw met groene vingers gezocht” deed mevrouw Kuiper in actie komen. Na een ontmoeting met mevrouw Roose en de bewuste kleine tuin, is deze inmiddels onkruidvrij en winterklaar gemaakt! En richting het voorjaar zullen straks de bloempotten er vrolijk en kleurrijk bijstaan. Beide dames ervaren de actie en het contact als bijzonder leuk en zijn buuv en de Dekamarkt dankbaar voor de hulp hierin.

Heeft u ook een klus die u niet zelf of niet alleen kunt doen, of wilt u een keer iemand uit uw eigen buurt ergens mee helpen, maak dan ook een account aan op www.ijmond.buuv.nu. U kunt dan direct de actuele oproepen en aanbiedingen zien en zelf actie nemen.