Sloop 12-hoog Orionflat

Het Woningbedrijf Velsen gaat in het voorjaar van 2017 een start gaan maken met de sloop van de 12-hoog Orionflat aan de Orionweg in IJmuiden. Het Woningbedrijf organiseert op dinsdag 12 januari een bijeenkomst over de voorgenomen sloop van de Orionflat (Orionweg 288 t/m 574). De inloopbijeenkomst vindt plaats in buurtcentrum De Dwarsligger aan de Planetenweg in IJmuiden.

Het doel van de bijeenkomst is de huidige huurders het voorlopig ontwerp te laten zien. Dit geldt voor de buitenkant en voor de plattegronden van de woningen. Ook krijgen de huidige huurders informatie over de herhuisvesting en kunnen zij direct een afspraak maken voor een huisbezoek waarin de woonwensen aan de orde komen en er tijd is voor persoonlijke vragen. Omwonenden die nieuwsgierig zijn naar het ontwerp zijn van harte welkom.