‘Paradijs’ op Buitenplaats Beeckestijn

‘Paradijs’ op Buitenplaats Beeckestijn

Op Buitenplaats Beeckestijn is deze week de tentoonstelling ‘Paradijs’ voor het laatst te zien. Hierbij ligt de nadruk op hedendaagse kunst en de natuur. Gastcurator Tanya Rumpff heeft deze intrigerende tentoonstelling samengesteld.

Tanya Rumpff’s ‘Paradijs’ is een mysterie, een surreële wereld waarbinnen de bezoeker verdwijnt in spelonken, wouden en buitenaardse landschappen. Deze fantasiewereld toont wild bewegende vogels, doolhoven en mysterieuze plant- en bloemenweelde. Landschap en Natuur zijn de centrale thema’s van deze tentoonstelling, waarin een wereld vol fantasie wordt gecreëerd.
De kunstwerken die in de tentoonstelling ‘Paradijs’ worden getoond laten de bezoeker ontsnappen aan de realiteit van alledag. Met werk van: Elspeth Diederix, Heringa/Van Kalsbeek, Hans van Hoek, Hidenori Mitsue, Erik Odijk, Wouter Venema, Anne Wenzel en Hans de Wit.