Alzheimer Café terug in IJmuiden

Alzheimer Café terug in IJmuiden

Op dinsdag 12 januari 2016 is er weer een Alzheimer Café in IJmuiden en het onderwerp is: “Thuis wonen met dementie”.

Steeds meer mensen met dementie blijven langer thuis wonen. Dit kan zorgen voor een extra belasting voor de naaste of mantelzorger. Maar wanneer iemand dementie heeft, betekent het niet dat deze persoon niets meer kan. De tips van Mick Flieringa kunnen het thuis wonen met dementie vergemakkelijken.

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Kom naar het het Alzheimer Café in de Centrale Bibliotheek in IJmuiden, Dudokplein 16, 1971 EP IJmuiden. De ontvangst is vanaf 19.00 uur,
het programma start om 19:30 uur en is tot 21.00 uur.

Iedereen is welkom: mensen met geheugenproblemen, partners, kinderen, vrienden, buren. Wie er nog nooit eerder is geweest, moet beslist komen kennismaken. De toegang én het eerste kopje koffie zijn gratis. Aanmelding vooraf is niet nodig.