Kerstsamenzang in Santpoort is gered

Kerstsamenzang in Santpoort is gered
Foto RTV Seaport/PR

De traditionele kerstsamenzang om de kerst in te luiden zal ook dit jaar weer plaatsvinden op 24 december om 24:00 uur ‘s nachts op het Broekbergenplein in Santpoort-Noord. Een gelegenheidskoor van Zanggroep Voices en een kerstcombo van Muziekvereniging Soli zullen samen voor de begeleiding zorgen.

Het leek er even op dat de kerstsamenzang niet door kon gaan in verband met het financiële plaatje. Maar Assurantiekantoor Nieuwland & Aarts uit Santpoort heeft gesponsord, waardoor de traditie onverminderd door gezet gaan worden. Voor volgend jaar zal opnieuw moeten worden bekeken hoe de organisatie financieel rond komt.

Ter verhoging van de sfeer wordt u allen weer verzocht een lichtje/kaarsje mee te brengen. Uiteraard is de glühwein en warme chocolademelk weer gratis. Muziekvereniging Soli hoopt deze samenzang nog jaren te kunnen blijven organiseren en daarbij rekenen ze ook een beetje op uw vrijwillige bijdrage!