Grote pop up expo in Kunstencentrum

Grote pop up expo in Kunstencentrum

Er gebeurt veel in Kunstencentrum Velsen in IJmuiden; een culturele instelling waar cursussen workshops worden gegeven op het gebied van muziek, dans, beeldende kunst en theater. Op zondag 10 januari (13.00 – 17.00 uur) neemt de afdeling Ateliers voor één dag het hele centrum over voor de grote POP-UP EXPOSITIE: een expositie op galerieniveau van het beste werk van de cursisten van de veelzijdige afdeling Ateliers. De toegang voor deze expositie in het karakteristieke gebouw aan de P.J. Troelstraweg 20 te IJmuiden is gratis.

Beeldende kunst kom je niet alleen tegen in musea, maar ook dagelijks om je heen, gewoon op straat. Creatief talent is niet gebonden aan werk of opleiding. Creativiteit kun je verder ontwikkelen. Voor iedere leeftijd en elk niveau biedt Ateliers binnen het Kunstencentrum Velsen een passende cursus aan. Eind januari start de volgende cursusronde dus schrijf je nu in!